Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern for detaljer.
Skal du ta lappen? Start her →

Vi har vært ute med kameraet!

Av og til er det forskjell på hvordan ting skulle vært, og hvordan ting er i virkeligheten. Derfor er vi stadig ute og tar bilder til teoriprøvespørsmålene våre. Nå har vi vært på tur igjen!

Vi synes det kjempegøy at vi kan hjelpe så mange med å bestå teoriprøven for bil - hver eneste dag. Vi synes nemlig det er så stas når man når målene sine. 

Men en liten guilty pleasure vi har er fotografering. Vi er noen skikkelige foto-entusiaster, særlig når det kommer til bilder fra trafikken. 

Les også: Slik går du frem for å bytte trafikklærer

Thomas, Verena og Øyvind har derfor dratt ut og tatt nye bilder til de populære teoriprøvespørsmålene våre. Det ga både frisk luft, nye inntrykk og ikke minst mange flotte bilder! 

- Det er viktig at de som øver hos oss får se hvordan verden ser ut med sjåførbrillene, sier Verena. - Det er faktisk ganske mye der ute som ikke alltid stemmer overens med det man leser i teoriboka. Dessuten er det viktig at ting ser alright ut, selv om vi selvfølgelig jobber for at spørsmålene våre skal være mest mulig likt spørsmålene man får hos Statens vegvesen. 

Les også: Regne ut bremselengde is

Fotosafarien ga ca 400 nye bilder. Det gir full Dropbox og varm musefinger når Photoshop fyres opp for å gi den siste touchen. Bildene rulles ut forløpende når de har vært igjennom kverna. 

- Øvingsoppgaver.no vil bli enda mer engasjerende og enda mer visuelt og faglig bra, nå som vi har fått så mange nye bilder, smiler Magnus, bedre kjent som sjefen. - Og så var det ganske digg å sende folk ut av kontoret så jeg fikk litt arbeidsro. 

- Om du er en av dem som skal ta teoriprøven, og har lyst på en førsteklasses opplevelse, er det bare en ting å si: Sjekk ut spørsmålene våre for bil, motorsykkel eller en av de andre, og ikke glem å chatte med trafikklærerne våre. De blir veldig glade for spørsmål og kommentarer, avslutter Magnus.

Les også:Skal du ta lappen? Start her

Les mer

En vei med ulike trafikkskilt og vegoppmerking

Derfor stryker man på teoriprøven

Her er oversikten over feilene du må unngå på teoriprøven for bil, motorsykkel, lastebil og buss.

Bilde fra trafikkopplæring i bil

Slik går du frem for å bytte trafikklærer

Hva gjør du når kjemien ikke stemmer, eller du er misfornøyd og vil bytte trafikklærer?