Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern for detaljer.
Skal du ta lappen? Start her →

Lyst til å høre på teorikurs som podcast?

Endelig kan du utnytte tiden på bussen, t-banen, når du jogger eller bare kjeder deg - vi har nemlig spilt inn et helt teorikurs som podcast!

Håvard, Verena og Øyvind holder teorikurs som podcast

Velkommen til Teoripodden! I podcasten snakker vi om det du må kunne til teoriprøven for bil, som sikkerhetskontroll av bil, forbikjøring, lyskryss, vikeplikt, førstehjelp, trafikkregler, øvelseskjøring, bremselengder og veldig mye mer.

Til hver episode kan du se bilder av det vi snakker om og løse oppgaver på teoripodden.no. Oppgavene ligner på dem du får på teoriprøven, og du får fasit og forklaring etter hver oppgave. 

Les også: Slik bruker du akselerasjonsfeltet riktig

Du kan høre på Teoripodden når du sitter på tbanen, bussen, toget, er på kino, spiser middag, er på joggetur eller kjeder deg. Trafikkpodden er laget av erfarne trafikklærere som til sammen har holdt kurs for flere tusen elever.

I hver episode tar vi for oss et spesielt tema. Da snakker vi om reglene som gjelder og hvordan vi kan løse problemer som oppstår, og selvfølgelig får du gode tips og råd på veien. 

Selv om Teoripodden er en podcast, så får du tilgang til alle episodene med en gang. Det er 25 episoder, som er mellom 5 minutter og 20 minutter lange. Hører du på et par episoder hver dag, er du ferdig i løpet av 14 dager! Da må du huske å avslutte abonnementet på podcasten. 

Du finnner podcasten på Spotify, Google Podcasts og Apple Podcasts

Les også:Skal du ta lappen? Start her

Les mer

En vei med ulike trafikkskilt og vegoppmerking

Derfor stryker man på teoriprøven

Her er oversikten over feilene du må unngå på teoriprøven for bil, motorsykkel, lastebil og buss.

Skjermbilde fra teorispillet på Øvingsoppgaver.no

Har du prøvd teorispillet ennå?

Svar på spørsmål fra teoriprøven og se om du får bilen helt i mål! Kommer du på topplista og blir dagens beste spiller?