Om Øvingsoppgaver.no
Dette er Øvingsoppgaver.no
- Laget av trafikklærere for elever
- Startet i 2017
- Tilbyr komplette spørsmål til de vanligste førerkortklassene
- Samarbeider med trafikkskoler for å ligge i forkant
- Erfarne trafikklærere tilgjengelig på chat og epost
- Teknisk avansert backend som tilpasser seg eleven
- Aktiv på Facebook, Instagram, Tiktok og Twitter
Når du skal lære å kjøre bil, motorsykkel eller et annet kjøretøy, er det en rekke ting du skal lære deg. Det er bare en ting som hjelper: Øving. Hvor mange timer må man trene for å bli en helt grei fotballspiller?
Ganske mange timer. Derfor tilbyr Øvingsoppgaver.no spørsmål og oppgaver til de vanligste førerkortklassene, så du kan øve helt til du føler deg trygg, på den måten du liker best.
Du kan både løse oppgaver, svare på spørsmål, ta tentamner, sjekke våre interaktive teorikurs og mye mer. Det viktigste er at du lærer, og det er vår jobb.
Grunnlaget for oppgavene våre er alle de som tar teoriprøven hver eneste dag. Det gjør at vi har en enorm spørsmålsdatabase som vi oppdaterer ukentlig.
I tillegg lager vi spørsmål basert på trafikkreglene og erfaringen vår som trafikklærere. Det gjør at vi får gode tilbakemeldinger og høy beståttprosent hos oss.
Øvingsoppgaver.no er et produkt fra Kursoria AS. Hos Kursoria elsker vi å lære nye ting! Derfor vil du møte på oss i mange ulike sammenhenger, uansett om du skal ta teoriprøven for bil, drone-eksamen, båtførerprøven, D5L-eksamen, eksamen i medikamentregning, hørelære eller helt andre ting.
Vårt viktigste mål er at du lærer - og vi gjør det vi kan for å nå målet vårt. Derfor har vi knyttet til oss landes beste pedagoger og utviklere for å gi deg det beste grunnlaget og de beste forutsetningene for å bestå prøve og eksamen.
Vår kundeservice er bemannet 08-22 nesten hver eneste dag, året rundt. Vi svarer på store og små spørsmål, og gir oss ikke før du har bestått. Les mer om kundeservice her.

Dette blir du spurt om på droneprøven
Det er ikke mulig å si nøyaktig hvilke spørsmål du får på prøven, men det er fullt mulig å si hva du må kunne noe om. Se lista her!

Sjekkliste før droneeksamen
Ingen ting er kjedeligere enn en bomtur til Statens vegvesen for å ta drone-prøven. Særlig ikke når ventetiden er lang og nervene i høyspenn.

Drone ordliste
Enten du skal kjøpe drone eller orientere deg i regelverket, kan du komme borti ord og uttrykk du ikke har hørt før. Det er ikke noe problem, når du kan slå opp i denne ordlisten!

Hva menes med dronens IP-klasse?
Flygende teknologi, som droner, har bokstavelig talt tatt helt av. Det er ikke rart! Droner har utviklet seg til å bli en svært nyttig sak, både for hobbybrukere og profesjonelle. Men vet du hva IP-klassen på dronen er?

Vi har vært ute med kameraet!
Av og til er det forskjell på hvordan ting skulle vært, og hvordan ting er i virkeligheten. Derfor er vi stadig ute og tar bilder til teoriprøvespørsmålene våre. Nå har vi vært på tur igjen!

Teoripodden E01: Førerkort og opplæring
I første episode av Teoripodden snakker vi om de ulike førerkortklassene og om opplæringen for klasse B.

Lyst til å høre på teorikurs som podcast?
Endelig kan du utnytte tiden på bussen, t-banen, når du jogger eller bare kjeder deg - vi har nemlig spilt inn et helt teorikurs som podcast!

Lær teori på vår nye Tiktok!
Fest setebeltet og bestå teoriprøven med null feil ved hjelp av vår nye Tiktok!

Tre gode grunner til å øve til teoriprøven nå
Joda, vi vet at Solo, bakken, afterski og er digg. Men det vi vet er at det er enda diggere når man ikke trenger å stresse med teoriprøven. Sjekk våre tre gode grunner for å få bli ferdig med teorien nå!

Nye trafikkskilt for elektrisk sparkesykkel
Nylig ble elsparkesykkel omklassifisert til motorvogn, med alle krav og konsekvenser det har for sikkerhetsutstyr, forsikring osv. Men vi har også fått nye trafikkskilt.

Nyttige lenker og apper for dronepiloten
Enten du nettopp har fått kloa i din første drone, eller du har drevet med drone i mange år - her er oppslagsverket du alltid har drømt om!

Husk forskjellen på lufthavn og flyplass
Enhver droneflyger kjenner til regelen om minsteavstand til nærmeste lufthavn: 5 kilometer. Men nå har Luftfartstilsynet presisert at regelen ikke gjelder for flyplass.

Slik får du jobb som dronepilot
Droner er kommet for å bli, og mange av dem som tar dronesertifikat har lyst til å jobbe med droner. Det er mange muligheter for den som er interessert å ha droner som yrke, enten som freelancer eller som ansatt i et stort firma.

Blinklys til venstre i rundkjøring
Nå skal vi en gang for alle oppklare dette med blinklys til venstre i rundkjøring - både juridisk, etisk og praktisk. Selvfølgelig har vi plass til en liten tl;dr også.